o escaparate das utopias

invisto contra os meus recalques para poder desfrutar dum porvir generoso; para que as minhas utopias alcancem proezas fundamentais; para que a dor se aparte da teia de opiniões que exprimo desde a berma desta vida desordeira.

Género: