Auto... Ética!
Autor: Oseias Faustino... on Saturday, 25 July 2015
AUTO... ÉTICA!
Transformar-se!
Mover-se!
Cuidar-se!
Alegrar-se!
Despertar-se!
Fortalecer-se!
Embelezar-se!
Amar-se!
Desprender-se!
Defender-se!
Ligar-se!
Conhecer-se!
Género: