esperar
Autor: Emanuel Mourão on Wednesday, 14 June 2017
somos de aguentar, nem sabemos quanto, mas, ao chegarmos, vamos continuar!
Somos gente que se queixa,
De limites, talvez, pequenos,
Aguentar!
Nem queremos esperar,
Sabemos a melhor deixa!
Quanto do tempo, momentos serenos?
Mas temos de esperar,
Ao sabor do vento e ao sabor do mar,
Chegarmos!
Vamos, asim aguentarmos,
Continuar.
Somos pequenos?
Queixa?
De aguentar!
Esperar!
Nem deixa!
Quanto esperar?
Mas mar!
Ao chegarmos,
Vamos aguentarmos,
Continuar!
Género: