sylvia oliver
Primary tabs
Sobre mim
I´m Brazilian. Graduated in Tourism. Working as a teacher of English. A literature writer in the poetry field since my early 20´s.
I´m Brazilian. Graduated in Tourism. Working as a teacher of English. A literature writer in the poetry field since my early 20´s.